ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ

Πριν το ταξίδι σου

Έβγαλες τα εισιτήρια, ετοίμασες τις βαλίτσες σου... τώρα δες και τι πρέπει να κάνεις για χρησιμοποιείς το κινητό σου όταν βρίσκεσαι στο Εξωτερικό.

Βεβαιώσου ότι η υπηρεσία Περιαγωγής είναι ενεργοποιημένη στη γραμμή σου.
Η υπηρεσία Περιαγωγής ισχύει για όλους τους συνδρομητές F2G, χωρίς να χρειάζεται καμία επιπλέον διαδικασία. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν πριν το ταξίδι σου, να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (1260 από κινητό WIND με χρέωση 0,25€ ανά κλήση) για να επιβεβαιωθείς ότι η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη.

Τσέκαρε τις υπηρεσίες Περιαγωγής που είναι διαθέσιμες ανάλογα με τον προορισμό σου Για να δεις τα διαθέσιμα δίκτυα και τις υπηρεσίες περιαγωγής που σου προσφέρει η WIND όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό, επίλεξε τη χώρα που θα ταξιδέψεις στην ενότητα "Χρεώσεις & Πακέτα Περιαγωγής".

Θυμήσου να ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου ή πάρε μαζί σου κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας

Χρεώσεις & Πακέτα Περιαγωγής

Το αγαπημένο σου πακέτο Free2Roam In & Out ταξιδεύει μαζί σου στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Με μόνο €10,08 έχεις 200’ για εξερχόμενες & εισερχόμενες κλήσεις Περιαγωγής από και προς 30 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και για Διεθνείς κλήσεις (από Ελλάδα προς 30 χώρες της Ε.Ε.), με διάρκεια 30 ημέρες για να μιλάς ξέγνοιαστα προς όλους!
#milaf2g & στην Ευρώπη!

Πριν το ταξίδι σου, ενημερώσου για τις χρεώσεις που ισχύουν στην περίπτωση που δεν επιλέξεις κάποιο Πακέτο καθώς και όταν βρίσκεσαι σε χώρες όπου το πακέτο ομιλίας Free2Roam In & Out δεν ισχύει.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Πακέτα, τις Βασικές Χρεώσεις και τις Ζώνες Περιαγωγής θα βρεις στο www.wind.gr/gr/f2g.

Ανανέωση χρόνου ομιλίας & ενημέρωση υπολοίπου

Με το F2G, δεν χρειάζεται να ανησυχείς ακόμη και στο εξωτερικό! Γιατί όλοι οι συνδρομητές F2G μπορούν να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας τους αλλά και να ενημερώνονται για το υπόλοιπό τους, όπως και στην Ελλάδα!

Έτσι, όπου κι αν είσαι, μπορείς εύκολα και απλά:

Να ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας σου στέλνοντας τον 16ψήφιο κωδικό ανανέωσης (χωρίς κενά ενδιάμεσα) στο 1268. Η αποστολή μηνύματος στο 1268 είναι δωρεάν.

Να μπεις στο λογαριασμό σου στο myF2G και να επιλέξεις:
Ανανέωση χρόνου ομιλίας με χρήση 16ψήφιου κωδικού
Online ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω κάρτας (πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης) ή μέσω του PayPal λογαριασμού σου.

Να μπεις στο myF2G app και να επιλέξεις ανανέωση χρόνου ομιλίας είτε με χρήση 16ψήφιου κωδικού είτε μέσω PayPal.

Για να ενημερωθείς για το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας σου όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό μπορείς να στείλεις ένα κενό μήνυμα στο 1269 ή να συνδεθείς στο myF2G. H αποστολή SMS στο 1269 είναι χωρίς χρέωση.